Samsung новою рекламою сама собі підклала свиню

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung — лідер на ринку невеликих екранів OLED, що використовуються в смартфонах. Але на телевізійному ринку виробник зробив ставку на панелі QLED — рідкокристалічні панелі з плівкою з квантовими точками.

І ось корейський гігант вирішив в черговий раз нагадати, чим же його телевізори краще аналогів з екранами з органічними світлодіодами.

Як бачимо, відео розповідає про проблему вигорання, властиву панелям OLED. Звичайно, зараз проблема стоїть далеко не так гостро, як в перші роки появи подібних дисплеїв, але все ж вона має місце.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У випадку з QLED, звичайно, подібної проблеми просто немає. Але в цій рекламі цікаво те, що ми вже згадували: Samsung — лідер ринку екранів для смартфонів, і компанія якраз випускає саме екрани OLED (Super AMOLED), роблячи на цьому особливий акцент. Більш того, за рахунок типових сценаріїв використання смартфонів, саме на цих пристроях проблема вигоряння більш гостра, ніж в разі телевізорів.

Таким чином, ця реклама Samsung виглядає як мінімум дивно. Можливо, компанія розраховує, що середньостатистичний покупець вважає, що OLED і Super AMOLED — це абсолютно різні типи панелей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.