Безпека продукції Apple знову під питанням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Card, на думку Купертинського гіганта, пропонує не тільки різні бонуси, але і додатковий захист. Зокрема, номер карти, який на самій карті не вказаний, не зберігається ні на серверах Apple, ні на самому пристрої.

При цьому карти Apple Card не захищені від шахрайства. Наприклад, зловмисники можуть використовувати метод скіммінгу, і повідомлення про шахрайські випадки вже є в мережі.

Однак історія, яку розповіло джерело, вказує на те, що є й інші варіанти шахрайства. Один з власників Apple Card стверджує, що зіткнувся саме з таким. Суть в тому, що він ніколи не використовував фізичну карту, тому метод скіммінгу десь на вулиці чи в магазині в даному випадку не розглядається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело припускає, що “витік” в такому випадку міг відбутися лише в двох місцях: у банку Goldman Sachs або в магазинах Apple. Не можна виключати, що якийсь співробітник однієї з цих компаній зробив «копію», використовуючи скіммінг, що ставить під питання безпеку Apple Card в цілому. Благо, поки в Мережі є лише одна подібна історія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.