Фільми Apple TV+ спочатку будуть показувати в кінотеатрах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, недавно компанія Apple представила відеосервіс Apple TV+, підписка на який в США обійдеться всього в 5 доларів в місяць. Це дешевше, ніж у конкурентів.

Більш того, після того, як стало відомо, що в Росії підписка коштує всього 100 грн. на місяць, Роскомнадзор побачив в Apple TV+ загрозу для російських онлайн-кінотеатрів.

Сервіс Apple TV + стартує в сотні країн світу, серед яких буде і Росія. Як стверджує The Wall Street Journal, компанія Apple за час, що минув з моменту анонса сервісу, прийняла рішення скорегувати свої плани, але вони не стосуються вартості передплати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мова йде про те, що побачити оригінальний контент Apple TV+ зможуть не тільки користувачі пристроїв Apple, як очікувалося спочатку. Apple прийняла рішення показувати фільми власного виробництва спочатку в кінотеатрах, а після чого випускати їх в Apple TV+. Тимчасова різниця буде досягати декількох тижнів.

За словами джерела, таким чином Apple хоче уникнути критики з боку голлівудських режисерів і продюсерів, яка обрушилася на Netflix після церемонії вручення “Оскара”. Тоді ділки бізнесу подейкували про те, що право на отримання “Оскара” може в майбутньому даватися тільки тим фільмам, які демонструвалися в кінотеатрах не менше чотирьох тижнів.

До речі, про те, що Apple націлена отримати премію “Оскар”, говорили ще в червні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.