Samsung тролить Huawei з приводу відсутності сервісів Google

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора прямо в ході презентації Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 в Мюнхені компанія Samsung розіслала своїм клієнтам електронний лист, в якому простежується явний троллінг на адресу конкурентів з Huawei.

Компанія Huawei не приховувала своїх намірів очолити ринок смартфонів вже в цьому році, що явно не входить в плани компанії Samsung. Південнокорейський виробник може сказати спасибі президенту США Дональду Трампу, який розв’язав торгову війну з урядом Китаю. У підсумку під удар потрапила Huawei, з якою припинили робочі відносини багато американських компаній, а Huawei Mate 30 і Huawei Mate 30 стали першими смартфонами компанії, які поставляються без сервісів і додатків Google.

У листі сказано наступне “Насолоджуйтесь оновленнями, додатками та службами Google”. Galaxy Note 10 там же називають кращим Android-смартфоном на даний момент. Все це супроводжено логотипами Samsung і Google, розміщеним поруч один з одним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На головному екрані Note 10 видно значки додатків Google, YouTube, Chrome, Gmail, Google Photo, Maps і Google Play Store. Незважаючи на те, що ці програми можна встановити Mate 30 або Mate 30 Pro, при спробі запуску виникають помилки.

У рекламному повідомленні також йдеться про те, що покупці Samsung Galaxy Note 10 отримують чотири місяці підписки на YouTube Premium.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.