Electronic Arts забороняє обговорювати релігію на форумах The Sims 4 після новини про появу в грі мусульманського одягу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Electronic Arts повідомила про те, що в The Sims 4 з’явиться контент, натхненний ісламською культурою. У гру додадуть мусульманський одяг, в тому числі хіджаб.

Це рішення викликало неоднозначну реакцію у деяких гравців, які звинуватили ЕА в лицемірстві.

«ЕА дотримувалася політики, згідно з якою в гру не додавали релігійні речі. Компанія не хотіла виділяти будь-яку релігію. І ось нам показали нове оновлення, в якому є мусульманський одяг. Мусульманство – релігія. Тобто вони зробили одяг, який носять мусульмани. Тобто вони зробили те, що обіцяли не робити. Мусульманство – не світська культура, а релігія. Якщо б вони додали одяг в дусі культури Середнього сходу, претензій би не було», – зазначив користувач під ніком Horrorgirl6 і додав, що є християнином і не навряд чи побачить в грі елементи цієї релігії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На форумі розгорілася дискусія про релігіях, але незабаром модератор нагадав про те, що обговорювати політику і релігію заборонено, і зажадав щоб користувачі припинили обговорення цієї теми. Тепер обговорювати нововведення щодо мусульманського одягу на форумах The Sims 4 не варто.

Модератор форуму під ніком Mai зазначив, що система не буде генерувати випадковим чином симів в мусульманському одязі.

Втім, деякі люди відзначили, що поява в The Sims 4 елементів тільки однієї релігії негативно вплине на атмосферу проекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.