Apple дозволила будь-яким магазинам ремонтувати iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дещо несподівано компанія Apple офіційно повідомила про те, що вона прийняла рішення дозволити ремонтувати смартфони iPhone в неофіційних магазинах.

Компанія Apple пообіцяла забезпечити магазини, які хочуть займатися негарантійним ремонтом, всім необхідним, включаючи запчастини, інструменти і навчання для співробітників, яке, до речі, буде доступно онлайн, що дуже зручно.

В даний момент програма буде працювати тільки в Сполучених Штатах, проте незабаром вона повинна бути запущена в Європі та Азії. Під негарантійними випадками зазвичай маються на увазі розбиті передні і задні стекла, потріскані лінзи камер і так далі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ремонтні майстерні і магазини, які хочуть займатися подібним, можуть подати заявку на участь у програмі абсолютно безкоштовно і будуть забезпечені всіма необхідними інструментами і навчанням. Як тільки магазин отримує акредитацію, він також отримує доступ до тих самих оригінальних запчастин Apple, які доступні для авторизованих продавців. Що ще більш важливо, ці оригінальні запчастини будуть доступні за зниженими цінами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.