У Amazon Alexa з’явилися нові функції

Штучний інтелект і пов’язані з ним розумні голосові розумні помічники лише рівно настільки, наскільки корисними можуть бути їх функції і можливості. Не секрет, що в сучасному світі, де особливо буяє конкуренція між різними виробниками штучного інтелекту і голосових помічників, доводиться по-розумному здійснювати таку розробку. Ось і компанія Amazon, за авторством якій знаходиться один з найбільш популярних і багатофункціональних голосових помічників Alexa, сьогодні заявила про те, що запускає новий функціональний алгоритм під назвою Skills Connections, орієнтований на взаємодію окремих умінь помічника.

Іншими словами, алгоритм Skills Connections здійснює зв’язок між окремо взятими можливостями, функціями і алгоритмами голосового помічника Amazon Alexa з метою здійснення того чи іншого типу завдань і користувальницької команди – мова йде переважно про ті команди, для виконання яких необхідно задіяти одразу кілька умінь і функцій голосового помічника. Інженерний відділ Amazon досить багато часу провів за реалізацією і тестуванням даної ідеї, а тому зауважив, що для правильної роботи алгоритму необхідно додатково налагодити функціонал.

З іншого боку, коли алгоритм комплексного типу Skills Connections буде остаточно доопрацьовано і виправлено, то він зможе замінити собою необхідність розробляти окремі програми і навички окремим розробникам програмного забезпечення для Amazon Alexa. Що також зможе теорії зменшити вартість такої розробки, особливо якщо проект є суміжним між Amazon і тією чи іншою компанією.

На даний момент часу в рамках функціонального алгоритму Skills Connections голосовий помічник Alexa може бронювати місця в ресторанах, здійснювати друк документів і замовляти таксі з урахуванням часу, однак вже найближчим часом функціонал даного алгоритму буде збільшено і зможе в теорії запропонувати значно більше цікавий підхід до своєї реалізації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.