В хмарних збереженнях для PS4 виявили дивне обмеження

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач твіттера Dizzy_Ziddy зіткнувся зі своєрідною проблемою, пов’язаною з хмарними збереженнями на PS4.

Спробувавши завантажити чергову порцію збережень в хмарне сховище, Dizzy_Ziddy виявив, що в сховище може тримати в собі не більше 1000 файлів.

Загальний обсяг файлів збережень в «хмарі» не може перевищувати 100 гігабайт. Однак з урахуванням обмеження на кількість файлів ліміт на обсяг виглядає безглуздим. Файли збережень для ігор займають небагато місця, зазвичай від 5 до 15 мегабайт. При цьому кількість файлів збережень для проектів може обчислюватися десятками. Журналіст Kotaku зазначив, що він має 84 файли збереження для Mass Effect: Andromeda, 14 файлів для The Witcher 3 та 6 файлів для Final Fantasy XII: THE Zodiac Age.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Подібне обмеження на кількість файлів виглядає дивним. Тим більше хмарні збереження доступні на PS4 тільки передплатникам платного сервісу PS Plus.

«Продовжу скаржитися на обмеження, пов’язані з хмарними збереженнями в PSN. У них є безглузде обмеження на обсяг файлів в 100 гігабайт, з яким ви ніколи не зіштовхнетеся, оскільки у них є ще й обмеження на кількість файлів (не більше 1000)», – зазначив Dizzy_Ziddy.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.