Нова гра Need for Speed Heat вийде 8 листопада на ПК, PlayStation 4 і Xbox One

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Electronic Arts і студія Ghost Games анонсували нову частину серії ігор Need for Speed. NFS Heat вийде на ПК, PlayStation 4 і Xbox One 8 листопада.

Need for Speed Heat освітить тематику як легальних денних, так і нелегальних нічних змагань на автомобілях. Дія гри розгортається у вигаданому місті Палм-Сіті, який став прообразом Майямі.

Вдень тут проходить дозволений турнір під назвою Speedhunters Showdown — на ньому ви можете заробити гроші на модифікацію і поліпшення своїх машин. Вночі ж вуличні гонки приносять вам репутацію і забезпечують доступ до подій, а також кращим деталей. Перший гемлпей повинні показати на виставці Gamescom 2019, яка пройде з 20 по 24 серпня.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Electronic Arts вже відкрили попередні замовлення на стандартне і Deluxe-видання Need for Speed Heat. Бонус за передзамовлення останнього включає в себе доступ до K. S Edition Mitsubishi Lancer Evolution X в якості стартового автомобіля, три додаткові машини K. S Edition (BMW i8 Coupe K. S Edition, Mercedes C63 AMG Coupe K. S Edition і Chevrolet Corvette Grand Sport K. S Edition — відкриються по мірі проходження), чотири ексклюзивних костюма і бонуси до репутації і грошей (+5%).

За передзамовлення стандартного видання в бонус покупці отримають лише стартовий автомобіль K. S Edition Mitsubishi Lancer Evolution X.

Передплатникам EA Access і Origin Access Basic покладається пробний доступ до гри з 5 листопада. Вони зможуть провести в Need for Speed Heat 10 годин до офіційного релізу. Водночас члени сервісу Origin Access Premier отримають повний доступ до проекту без обмежень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.