Google представила велике оновлення Chrome OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google випустила нову версію Chrome OS 76. Оновлення додає безліч корисних функцій, деякі з яких будуть дуже знайомі користувачам Linux і Mac OS.

Chrome OS тепер підтримує віртуальні робочі столи (Virtual Desks). Завдяки цій функції користувач зможе перемикатися між чотирма робочими столами з різними відкритими вікнами. Аналогічна можливість вже давно є в Linux, Mac OS і Windows 10. У Chrome OS її можна активувати за допомогою кнопки “New Desk” в правому верхньому куті екрану.

Також розробники додали в систему голосовий помічник Google Assistant. Як завжди, звернутися до нього можна фразою “Hey Google” або ж просто натиснувши на відповідний ярлик. Була значно спрощена робота з мультимедіа. А на випадок, якщо у користувача немає можливості натискати клавіші, передбачена функція автоматичного натискання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, Google покращив керування обліковими записами та додав нотатки про використовувану версію ОС Chrome. Останні допоможуть користувачам розібратися з усіма нововведеннями більш наочно, не копаючись в журналі змін для розробників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.