Walmart може випустити свою кріптовалюту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Торгова мережа Walmart, швидше за все, хоче випустити власну цифрову валюту. В The Block припускають, що вона буде схожа на стейблкоін компанії Facebook. На це вказує свіжа заявка, яку “Волмарт” подав у патентне відомство.

У документі йдеться про метод створення кріптовалюти, яка отримає прив’язку до фіатной одиниці. Іншими словами-про стабільну монету. Представники мережі замислюються про випуск стейблкоина, який буде використовуватися виключно в магазинах партнерів або у власних точках продажів.

Головним аргументом на користь випуску такий цифровий валюти представники Волмарт називають скорочення витрат на послуги посередників, що особливо вигідно людям з невеликим доходом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, така крипта може використовуватися для збереження капіталу. При необхідності стейблкоіни можна буде перевести в фіатние кошти. Наявність стабільних монет дозволить позбутися необхідності використання кредиток, готівки і дебетових карток. Швидше за все, криптовалюта Волмарт отримає підтримку національної валюти, хоча розглядаються й інші варіанти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.