Кредитну картку Apple Card запустять у серпні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple нарешті запустить свою кредитну карту Apple Card. Спочатку сервіс повинен був запрацювати цієї весни, але він виявився не готовий, незважаючи на півроку тестування. Тепер журналісти Bloomberg дізналися, коли приблизно відбудеться реліз.

Apple Card можуть отримати всі власники смартфонів iPhone через додаток Wallet. Для цього їм буде потрібно оновити свою iOS до версії 12.4. Першими випробувати кредитку зможуть жителі США, а в осяжному майбутньому список поповниться країнами Європейського Союзу та Гонконгом. Дата виходу програми у нас залишається невідомою, так як для цього Apple доведеться провести переговори з місцевою владою і банками.

У порівнянні з іншими кредитними картами, Apple Card володіє більш просунутими системами безпеки. Вона не має CVC/CVV-кодів, з неї не стягується комісія, її не потрібно перевипускати, а розблокування здійснюється прямо в додатку Wallet без необхідності звертатися в банк. Також система Apple Card вміє визначати підозрілі транзакції за допомогою просунутих алгоритмів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запустити Apple Card повинен відбутися в першій половині серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.