Huawei і Google скасували спільну розумну колонку і ще ряд проектів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанії Huawei і Google протягом тривалого часу підтримували хороші відносини, проте після накладених на Huawei американських санкцій відносини почали псуватися.

Крім історії з Android і можливою відмовою Huawei від цієї операційної системи, Huawei і Google довелося скасувати ще кілька спільних проектів. Згідно з новою інформацією, Huawei і Google працювали над розумною колонкою на базі персонального помічника Google Assistant.

За оригінальним планом, компанії повинні були представити спільну розробку вже на виставці IFA 2019 в Берліні у вересні цього року. Однак, коли в силу вступили американські санкції, компаніям довелося припинити роботу над ним. Джерела, знайомі з ситуацією, повідомляють, що проект знаходився в розробці більше року. Протягом цього періоду Google і Huawei також обговорювали способи зробити телефони Huawei сумісними з Android Auto.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний момент слабо віриться в тому, що відносини між Huawei і Google повернуться на той же довірчий рівень, навіть якщо США виключать Huawei зі списку компаній, з якими заборонено вести бізнес.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.