Лідер Huawei різко прокоментував конфлікт між США і Китаєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Генеральний директор Huawei Рен Чжэнфэй (Ren Zhengfei) в інтерв’ю YahooFinance відповів на безліч питань, які стосувалися проблем, що виникли у компанії в результаті торговельної війни між США і Китаєм.

За його словами, Huawei відчула в деякій мірі накладені урядом США санкції, проте істотних змін в роботі компанії немає. Існуючі канали поставок і розвитку партнерська мережа дозволяють Huawei відчувати себе досить впевнено.

Рен Чжэнфэй зробив досить різку заяву, зазначивши, що навіть якщо всі американські компанії одночасно припинять які-небудь стосунки з Huawei, виробництво продукції компанії не припиниться ні на один день.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Глава компанії впевнений, що Huawei цілком може обійтися без однокристальних систем Qualcomm, так як її власні чіпи будуть ставати все краще і краще з часом. Однак компанія не налаштована на розрив відносин. Навпаки, Huawei робить все для збереження партнерських відносин з Qualcomm, Google, Intel та іншими американськими компаніями. При цьому лідер Huawei прямо заявив, що при найгіршому збігу обставин Huawei може повністю відмовитися від роботи з американськими компанії і відновити здорову екосистему в стислі терміни.

У тому ж інтерв’ю він заявив, що Huawei може почати адаптувати HongMeng для смартфонів тільки в тому випадку, якщо вона більше не зможе використовувати операційну систему Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.