Штраф в 25 млн доларів: Apple оголошує війну витокам

Як повідомляє джерело, компанія Apple вирішила оголосити війну витокам. За останні роки ми вже звикли, що знаємо майже все про прийдешні смартфони iPhone задовго до анонсу.

Ось і зараз навряд чи є якісь сумніви в тому, як будуть виглядати iPhone XI та інші осінні новинки, адже перші зображення смартфонів Apple з квадратним модулем камери з’явилися ще кілька місяців тому.

Раніше витоки з’являлися в Мережі завдяки тому, що хтось десь просто вкрав ранній прототип або яку-небудь деталь майбутнього смартфона. Найчастіше крали корпусу, так як вони дозволяють оцінити дизайн.

Однак в останні пару років і цей аспект змістився в цифровий світ. Тепер крадуть не корпуса, а креслення та інші дані, пов’язані з розробкою смартфонів ще до появи перших деталей. З тими ж iPhone XI сталося саме так, і ми отримали комп’ютерні зображення прийдешніх апаратів всього через кілька місяців після виходу iPhone XS.

І тепер Apple, як стверджує джерело, вирішила сконцентрувати всі сили, щоб запобігти витоку щодо покоління iPhone, яке вийде в 2020 році. Компанія розробила ряд відповідних рекомендацій для постачальників. Зокрема, Постачальники повинні завжди використовувати комп’ютери в рамках окремих локальних мереж, заборонено використовувати загальнодоступні поштові та хмарні сервіси.

У разі витоку, відповідальний постачальник повинен буде відшкодувати збиток у розмірі 25 млн доларів і покрити будь-які витрати, пов’язані з розслідуванням!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.