Геймери попросили додати Кіану Рівза в S.T.A.L.K.E.R. 2

Близько року тому відбувся анонс гри S.T.A.L.K.E.R. 2 — Про це в травні 2018 року повідомив Сергій Григорович, глава Української студії GSC Game World. Імовірно, вона вийде в 2021 році, проте варто брати до уваги, що це другий анонс проекту (перший був в 2010-му).

Гру, ймовірно, почали робити, а шанувальники оригінального S.T.A.L.K.E.R. виступили з пропозицією додати в неї Кіану Рівза. І створили відповідну петицію. Підписантів у неї не так багато – чи то фанів гри стало менше, чи то ідею порахували не надто цікавою і життєздатною.

“Щоб S.T.A.L.K.E.R. 2 стала культурною спадщиною серед кіберпростору, в ній повинен бути присутнім сам Кіану Рівз. Світ буде добрішим і кращим, якщо Кіану буде присутній у всіх найбільших проектах нашої Землі», — пише автор петиції.

«Автор петиції приголомшливий! Ви всі приголомшливі!”- говорить один з користувачів, які поставили свій підпис під петицією.

Кіану Рівз, нагадаємо, засвітився в іншій грі — Cyberpunk 2077, яка вийде в квітні 2020 року. У зв’язку з цим малоймовірно, що його образ буде використаний в S.T.A.L.K.E.R. 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.