Продукцією Xiaomi активно користуються понад 500 млн осіб

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні фінансовий директор Xiaomi Чжоу Гуанпін (Zhou Guangping) заявив в інтерв’ю, що дохід від інтернет-послуг Xiaomi в першому кварталі 2019 року збільшився на 31,8% в річному обчисленні.

Компанія змогла домогтися таких результатів в основному за рахунок швидкого зростання бази активних щомісячних користувачів. Однак є й інша тенденція. Доходи від інтернет-послуг продовжують диверсифікуватися. За словами Чжоу, в даний час активна користувальницька база Xiaomi перевищує 500 мільйонів осіб по всьому світу. Очевидно, що вони використовують різні продукти Xiaomi.

У травні Xiaomi випустила перший фінансовий звіт після запуску нової стратегії, спрямованої не тільки на смартфоні, але і на Інтернет речей, а також штучний інтелект («mobile + AIoT»). Фінансовий звіт показав, що загальний дохід Xiaomi Group склав 6,37 млрд доларів, що на 27,2% більше, ніж у попередньому році. Скоригований прибуток склав 0,31 млрд доларів, збільшившись на 22,4% в річному численні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За звітний період кількість пристроїв, підключених до платформи Xiaomi IoT, досягла 171 мільйона одиниць (без урахування смартфонів і ноутбуків), збільшившись за рік на 70%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.