Categories: Інше

Розумні будинки наближаються до нас

Share

Проблеми реалізації розумних будинків в сучасний час.

Якщо ви збираєтеся мати дійсно енергоефективний будинок в двадцять першому столітті, то, по крайней мере, ви повинні розглянути питання про те, щоб зробити його розумним будинком. Розумний будинок використовує передові технології для моніторингу та зниження споживаної енергії в будинку. Уже зараз навіть середньостатистичний американець починає впроваджувати до себе додому деякі розумні енергозберігаючі технології, і в кінцевому підсумку вони стануть чином його життя. Іншими словами, поступово, розумні будинки наближаються до середнього домовласникові. Якщо вас цікавить технологія розумного будинку рекомендуємо кампанію 360view.com.ua

Перешкоди для здійснення розумних будинків сьогодні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є кілька великих причин, за якими люди сьогодні не робить своє житло в повноцінні розумні будинки:

Вартість. Прямо зараз технологія, необхідна для того, щоб всі ваші прилади спілкувалися один з одним для економії енергії, є недоступною для більшості людей. Дооснащення будинку новітніми розумними лічильниками, розумними моніторами і енергоефективними “зеленими” технологіями може коштувати 10 000 доларів і більше. Але не завжди буде таким чином. У міру того як технологія буде ставати більш популярною і легкої у виробництві, ціна стане більш доступною.

Нові будинки – невелика частина ринку. Модернізація старого місця, щоб зробити сучасний будинок, дорожче, ніж створення розумного будинку з нуля, тому більшість сучасних будинків сьогодні є абсолютно новими. Однак вони становлять лише невеликий відсоток ринку продажів.

Заплутана технологія. Щоб середньостатистичний домовласник зміг прийняти смарт-технологію, вона повинна бути суперпростой, зручною і інтуїтивно зрозумілою у використанні. Прямо зараз деякі з розумних домашніх технологій більш просунуті, і люди залякані цим. Але варто тільки людині звикнути до подібних нововведень, як проблема зникне, і розумні будинки стануть нормою.

Незважаючи на перешкоди для широкого поширення системи є деякі дуже чіткі ознаки того, що ця технологія підкрадається до нас сьогодні. Деякі з знаків:

Сучасні програми. Зараз існують численні телефонні додатки для моніторингу і контролю витрат енергії в будинку, і чим більше ми використовуємо їх, тим більше ймовірно, що ми хочемо мати повністю сучасні будинки.

Інтелектуальний індикатор. На сьогоднішній день є багато енергетичних компаній, які в даний час пропонують інтелектуальні лічильники для моніторингу використання енергії. Це один з компонентів сучасного будинку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Новий iPad mini вийде цього року

    У травні 2024 року Apple випустила нові iPad Pro та iPad Air , проте вона…

    14.05.2024

    Усі iPhone отримають ChatGPT з виходом iOS 18

    За місяць до презентації нових операційних систем компанія Apple уклала угоду з OpenAI про впровадження…

    14.05.2024

    Стало відомо, чи є у Google Pixel 8a бездротова зарядка

    Бюджетний Google Pixel 8a - це телефон із вражаючими характеристиками. Він може похвалитися 6,1-дюймовим дисплеєм,…

    14.05.2024

    Чому шахраї телефонують на WhatsApp і Telegram

    Небажані дзвінки від шахраїв отримали новий різновид — тепер зловмисники дзвонять не лише за номером,…

    14.05.2024

    ChatGPT з’явиться на Mac як десктопний додаток

    Сьогодні на презентації весняного оновлення OpenAI компанія оголосила, що ChatGPT скоро стане доступнішим завдяки випуску…

    13.05.2024

    ПриватБанк здивував клієнтів: у банку спростили обмін валют

    Державна фінустанова "ПриватБанк" полегшила процедуру обміну валют для бізнес-клієнтів. Для цього запустили валютну торговельну платформу.…

    13.05.2024