Google втратить 700-800 мільйонів користувачів, якщо Huawei відмовиться від Android на користь HongMeng OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В інтерв’ю CNBC Рен Чжэнфэй (Ren Zhengfei), засновник і генеральний директор Huawei, заявив, що Google втратить 700-800 мільйонів користувачів, якщо Huawei відмовиться від Android.

“Huawei і Google завжди будуть на одній лінії інтересів, але якщо ми не буде встановлювати операційну систему Android на наші пристрої, то Google в майбутньому втратить 700-800 мільйонів користувачів”, – Рен Чженфей.

Він додав, що Huawei зовсім не хоче замінювати систему Google, тому що це сповільнить темпи зростання. Однак якщо дійде до цього, то у Huawei виникнуть лише тимчасові труднощі, але через пару років компанія відновить зростання.

Випуск операційної системи HONGMENG OS або Oak OS запланований на кінець вересня або початок жовтня. Спочатку нова операційна система буде орієнтована на пристрої середнього класу, згідно свіжої інформації від обізнаних інсайдерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Операційна система HongMeng OS від Huawei буде сумісна з усіма додатками Android. Якщо Huawei замінить ОС Android і переконає інших китайських виробників смартфонів використовувати її операційну систему, то це дуже сильно вдарить по Google.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.