Valve випустила Dota Underlords — свою версію Dota Auto Chess для ПК і смартфонів

Тільки в травні Valve анонсувала роботу над власною версією Dota Auto Chess, як сьогодні компанія оголошує про готовність гри, і реліз Dota Underlords.

Як і припускали геймери, що патент , який потрапив в мережу,і сайт належать черговій грі за мотивами кастомного режиму. В цей раз Valve зробила гру на основі Dota Auto Chess, яку створила команда Drodo Studio. Зараз розробники вийшли за межі Steam, випустивши гру вже з власними героями на Android і iOS, а до кінця 2019 планують опублікуватися в Epic Games Store.

У свою чергу Valve випустила Dota Underlords з героями Dota 2, а також мультиплеєрним і одиночним режимами гри. Незважаючи на зміну розробників, правила залишилися колишніми: гравцеві потрібно розставляти на поле фігурки персонажів, щоб ті перемогли в автоматичній битві.

“Dota Underlords — це нова самостійна гра, де ви воюєте з сімома супротивниками в битві умів, в якій ви будете збирати, об’єднувати і підвищувати рівень команди в битві за місто Білий Шпиль. У цій грі перемога визначається не рефлексами, а чудовою тактикою”, — написали Valve.

В Dota Underlords вже можуть пограти власники Dota 2 Battle Pass на PC. Через пару тижнів бета-тест стане доступним для інших користувачів Windows, Mac, Linux, Android і iOS. Valve обіцяє загальний мультиплеер між платформами, і кросплатформені збереження.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.