Huawei вже не планує випередити Samsung найближчим часом

Компанія Huawei визнала, що їй доведеться скорегувати плани, які стосуються лідерства на ринку смартфонів. Нагадаємо, нещодавно китайський виробник випередив Apple, посівши друге місце і заявивши, що зможе обійти Samsung в 2019 або 2020 році.

Шао Янг (Shao Yang), директор по стратегії Huawei Consumer Business Group, підтвердив, що компанія набрала хороші темпи зростання, однак запланований процес може зайняти більше часу.

Тут береться до уваги те, що смартфони Huawei і Honor не будуть продаватися в Сполучених Штатах. Крім того, вже зараз продажі смартфонів компанії істотно знизилися і в європейському регіоні, зокрема, в Німеччині, де на початку травня частка компанії становила 26%, а в кінці місяця вона знизилася до 6%.

За останні пару років компанії Huawei вдалося істотно наростити продажі завдяки пристроям з хорошими функціями за доступними цінами. Крім того, компанія очолила рейтинг кращих камерофонів індустрії.

Поки що компанія готується запустити свою операційну систему, яка буде називатися HongMeng, Ark або Oak в різних країнах світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.