Кредит онлайн: «за» або «проти»

Прогрес не стоїть на місці. Маючи вихід в інтернет, можна замовити їжу додому, знайти роботу, застрахувати машину. Не оминули нововведення і сферу кредитування. Все більше людей задаються питанням, як оформити кредит не виходячи з дому і чи варто це робити?

 

Плюси кредиту онлайн

 

Більшість банків зараз мають таку послугу, як взяти кредит онлайн на картку. Популярність цього продукту регулярно зростає. Адже оформлення не займає багато часу, доступно кожному і при цьому навіть не треба виходити з дому. Досить буде мати під рукою «вихід в мережу». Підійде і мобільний пристрій.

Незважаючи на всі зручності, видача позикових коштів чекає далеко не всіх. Зазвичай банки формують пропозицію на основі вже наявної бази клієнтів. Тобто тих людей, хто вже звертався раніше за цим продуктом і зарекомендував себе, як сумлінний платник. Копії всіх документів вже є в цьому випадку в кредитній організації. І банківські ризики зведені до мінімуму. І тим не менше спробувати може кожен. Для цього необхідно заповнити заявку банку, умови якого виявилися найвигіднішими.

Виходячи з вищесказаного, можна виділити наступні плюси кредиту онлайн:

– зручність оформлення;

– доступність;

– простота;

– мінімальний пакет документів;

– економія часу;

– швидкий результат.

Хоча всі ці параметри є досить привабливими для споживачів, є і певні мінуси у цього продукту.

 

Мінуси кредиту онлайн

 

Як і більшість речей у світі, у кредиту онлайн існують не тільки позитивні, але і негативні сторони:

– висока процентна ставка (при оформленні будь-якого кредиту існує переплата, однак при дистанційному схвалення, як правило, ставка вище);

– конфіденційність (необхідно вибрати перевірений безпечний сайт, інакше вся інформація може виявитися в руках шахраїв);

– сума позики (при оформленні онлайн розмір можливих позикових коштів менше, ніж при особистій присутності у фінансовій організації).

 

Таким чином кредит онлайн привабливий своєю зручністю з одного боку, і має певні вади з іншого. У будь-якому випадку, перш ніж оформити цей банківський продукт, необхідно переглянути різні пропозиції для вибору оптимального і проконсультуватися з фахівцем гарячої лінії.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.