Apple провела вражаючу презентацію гри Minecraft Earth

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На заході WWDC 2019 компанія Apple показала чимало цікавого. Багато хто вважає, що це була найкраща презентація Купертинського гіганта за останні роки.

Як би там не було, в наших новинах і нашій статті ми розповіли багато про що. Але одна з демонстрацій заслуговує трохи додаткової уваги.

Саме Apple першою показала, що таке Minecraft Earth. Цю гру, нагадаємо, представили в травні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сама Microsoft тоді виразно не продемонструвала, що ж це за проект. Цілком можливо, що саме для того, щоб на днях це продемонструвала Apple. Відео з презентації можете бачити нижче.

Як бачимо, це гра в доповненої реальності, але вона на голову перевершує все те, що ми раніше бачили. Навіть проект Magic Leap з його унікальною системою проекції зображення безпосередньо в очі користувача поки вражає не так сильно, хоча безпосередньо їх порівнювати, звичайно, не можна.

В Minecraft Earth вражає те, як мобільний пристрій здатний в режимі реального часу не тільки накладати віртуальні об’єкти на реальні, але і при цьому «переносити» людину у віртуальний світ без всякої «зеленки». Так, видно артефакти зображення, але ж перед нами звичайні смартфони та планшети.

Наскільки зручно буде грати в Minecraft Earth, нам ще тільки належить дізнатися. До того ж поки неясно, на яких пристроях буде доступна саме та функція, яку продемонстрували, тобто можливість спостерігати за іншим користувачем «всередині» віртуальної реальності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.