Унікальный роутер novatel mifi 6620l від інтернет – магазину 3g-digger.com

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не хочете сидіти вдома і бути прив’язаним до інтернету? І не потрібно. З цим унікальним роутером ви зможете вільно подорожувати, гуляти і мати доступ до мережі. Це легке і надійне вирішення проблеми, що не потребує багато зусиль. Компактні розміри, невеликий об’єм, а найголовніше те, що його можна взяти з собою. Такий собі вай фай у кармані.

https://i1.rozetka.ua/goods/10350093/69046022_images_10350093080.jpg

Цільова аудиторія для пристрою

Основною проблемою, коли ви подорожуєте у віддалених місцях або закордоном є зв’язок з рідними. Проте, саме переносний wifi роутер вирішив всі проблеми і ви зможете вільно спілкуватися та користуватися інтернетом.

Також ви можете підключити декілька пристроїв одночасно до 3g модем wifi роутера. Загалом одночасно роутер може мати до 5 підключень різних пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для підключення роутера необхідно мати лише одну сім карту. Просто придбайте пакет за кордоном і активуйте вай фай.

Ви можете легко контролювати та відключати усі непотрібні ресурси. Особливо ця функція буде корисною, якщо ви подорожуєте з дітьми. Отже, цей переносний вай фай буде хорошим помічником у поїздках.

 

Мобільный 3g роутер: опис

Розмір і вага цього роутеру є досить важливими складовими під час використання. Він дуже легенький, оскільки вага не перевищує 142 грами. Також він дуже компактний та невеликий за обсягом. Для керування усіма налаштуваннями ви можете використовувати сенсорні кнопки. Вони знаходяться на задній панелі роутера. Цифровий екран значно посприяє покращенню сприйняття інформації.

Потужність батареї сильно вражає, оскільки цей роутер може працювати 15 годин автономно. Також за допомогою такого роутера ви можете заряджати усі інші девайси. Однак, якщо на роутері менше ніж 25% батареї, заряджання інших пристроїв стає неможливим.

Важливим фактом є наявність місця для nano – sim карти. Це досить вагомий аргумент при виборі роутера. Загалом, точка доступу wifi може мати до 5 пристроїв.

Різноманіття корисних функцій

Одночасно роутер працює як з Rev B CDMA так і з LTE GSM стандартами. Звичайно, що і швидкість і якість інтернету тільки зростає. Загалом, вас можуть проконсультувати продавці за номером телефону який знаходиться на сайті. Ви отримаєте відповіді на всі питання і суттєво зекономите ваш час.

В роутері знаходиться роз’єм USB 2.0,який дозволяє одночасно заряджати до 5 пристроїв. Отже, ви можете носити його з собою як зарядку.

Так само, вам не потрібно переживати за безпеку та пароль. Якщо ви не хочете придумувати складний пароль, який важко запам’ятовувати – ви не повинні цього робити. Просто під’єднуйтеся до інтернету за допомогою захищеного протоколу без пароля. Мобільний 3g роутер подбає про вашу безпеку.

3G Wi-Fi роутер CDMA+GSM Novatel 4620LE + антенна 16дб с кабелем и переходником

Віддалені регіони з слабким покриттям: работа пристрою

Напевне кожен перебував в ситуації коли в віддалених регіонах пропадає мережа. Для таких випадків у роутері передбачений роз’єм TS9. З його допомогою можливо підключити зовнішню антену і тим самим набагато збільшити сигнал.

Саме у таких випадках роутер з сім картою буде хорошим помічником і не залишить вас без зв’язку.

Оператори мережі

Ви можете використовувати будь – який мобільний оператор. Наприклад, вай фай роутер інтертелеком буде чудово працювати і виконувати всі вищезазначені функції. Пристрій може підключатися автоматично, або, так само вручну його можна підключати до 2G, 3G, 4G.

Ви зможете ознайомитися з більше детальною інформацією на сайті 3g-digger.com, оглянути фото і прочитати детальну характеристику як самого роутера так і усіх супутніх аксесуарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.