Categories: Інше

ТОП 5 мобільних роутерів за версією 3g-digger

Share

Якщо у вас є потреба в роутері, але ви дуже зайняті і немає часу бігати по магазинах у пошуках потрібного, тоді інтернет магазин 3g-digger надає вам таку можливість купити мобільний роутер. Список топ 5 популярних мобільних роутерів був створений згідно з результатами продажів в 2018 році.

Багатофункціональный 3G/4G роутер NetGaer AC791L

З багатофункціональним роутером від компанії NetGaer (США) можна сміливо забути про пошук Wi-Fi мереж, а також про те, щоб завжди тримати при собі PowerBank, який, між іншим, не такий вже і легкий.

Він може безперебійно працювати 24 години, оскільки має батарею на 4340 мАг. Також, якщо вам потрібно підзарядити телефон, у вас не виникне жодних труднощів. Хоча, для цього потрібен OTG перехідник. Він не продається в комплекті і тому його потрібно купити окремо в магазині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для підключення інтернету вам потрібна тільки micro-SIM карта. Оператор не має значення, ви можете використовувати будь-який мобільний оператор. Хоча, для роботи CDMA ви повинні спочатку запрограмувати роутер, а потім підключити інтернет. На зовнішні антени відведено аж 2 роз’єми. Це дасть вам можливість бути онлайн у віддаленій місцевості і завжди мати доступ до інтернету незалежно від місця розташування.

Популярна частота для цього роутера 2,4 ГГц, але якщо немає ніяких перешкод, то він може працювати на частоті 5 ГГц. Це все відбувається через дводіапазонний модуль WiFi. Однак, рекомендується тримати пристрій у зоні видимості, якщо ви хочете використовувати частоту 5 ГГц.

Універсальний 3G роутер Novatel MiFi 6620L

Також, вас зацікавить переносний Wi-Fi роутер від Novatel. Він має окремий USB порт, для якого не потрібні додаткові перехідники, щоб зарядити ваш гаджет. Акумулятор роутера – 4000мАч.

Роутер дуже зручний, так як у нього є:
1. Підключення зовнішньої антени;
2. Просте меню;
3. Сенсорні кнопки;
4. Кольоровий екран

Дальність сигналу становить близько 30 метрів, але можливість підключення одночасно доступна не більше ніж для 5 пристроїв. Для клієнтів Інтертелеком інтернет він теж доступний.

Мультистандартний 3G роутер з сенсорним екраном NetGaer AC771S

Напевно, кожна людина оцінить управління налаштування роутера за допомогою сенсорного екрану. Це легко, зручно і дуже економить час. Працюватиме роутер з сім картою будь-якого українського оператора, без жодних обмежень. Тому, наприклад, якщо ви користуєтеся мобільним оператором Київстар, то підключити інтернет Київстар ви зможете без будь-яких проблем. Основна перевага цього роутера полягає в тому, що, для того щоб поміняти сім карту, вам не потрібно відключати пристрій. Слот знаходиться не під акумулятором, а на нижній панелі. Тому це дуже зручно і не принесе якихось незручностей у роботі інтернету.

Роутер має обмеження за кількістю пристроїв, які можуть підключатися до нього одночасно. Їх може бути не більше 10. Тільки 2 з них можуть бути гостьовими. Так само, якщо на планшеті або телефоні немає геолокації, можна використовувати GPS, який вбудований в маршрутизатор.

R216 – мобільний 3G/4G роутер від Huawei

Huawei роутер досить популярний, хоча у нього і немає дисплею. Цей переносний вай фай роутер дуже компактний і його вага становить всього 95 г. Він може працювати в автономному режимі до 5 годин і ви завжди можете взяти його з собою в поїздку.

Кольорова світлова індикація показує рівень заряду батареї і також чи є мережа покриття. Керувати налаштуваннями девайса можна через стандартний веб-інтерфейс Huawei. Інструкції досить легкі і не потребують спеціальних навичок.

А також передбачено 2 роз’єми під зовнішню антену з підтримкою MIMO.

3G/4G роутер-флешка Huawei E8372

Основні переваги USB-роутера від Huawei це те, що він займає дуже мало місця і має максимум функціоналу. Цей роутер може роздавати інтернет через Wi-FI, а також працювати як мережева карта. На жаль, використовувати роутер без комп’ютера неможливо через відсутність акумулятора.

Можливо використовувати 1 мережу для 15 різних пристроїв. З цим роутером доступні всі картки мобільних операторів. Якщо у вас Vodafone інтернет, то ви можете сміливо його використовувати.
Керувати налаштуваннями можна тільки через веб – інтерфейс, а по світловій індикації можна визначити чи є покриття. Роутер можна налаштувати на 2 мережі і переключатися між ними коли виникне така потреба.

У роутера є 2 роз’єми під виносні антени. А також, в роутер була додана microSD місткістю до 32 Гб. Тут є навіть два роз’єми під виносні антени.

Виробники мережевої продукції обіцяють надати своїм клієнтам чергові новинки, завдяки яким користування інтернетом буде ще комфортнішим і легшим. І ви зможете їх побачити на інтернет-сторінках магазину 3g-digger.com!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024