ТОП 5 мобільних роутерів за версією 3g-digger

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у вас є потреба в роутері, але ви дуже зайняті і немає часу бігати по магазинах у пошуках потрібного, тоді інтернет магазин 3g-digger надає вам таку можливість купити мобільний роутер. Список топ 5 популярних мобільних роутерів був створений згідно з результатами продажів в 2018 році.

Багатофункціональный 3G/4G роутер NetGaer AC791L

З багатофункціональним роутером від компанії NetGaer (США) можна сміливо забути про пошук Wi-Fi мереж, а також про те, щоб завжди тримати при собі PowerBank, який, між іншим, не такий вже і легкий.https://3g-digger.com/image/catalog/3g-wifi-routery/netgear/netgear-jetpack-ac791l/s-logotipom/netgear-jetpack-ac791l-03-logotip.png

Він може безперебійно працювати 24 години, оскільки має батарею на 4340 мАг. Також, якщо вам потрібно підзарядити телефон, у вас не виникне жодних труднощів. Хоча, для цього потрібен OTG перехідник. Він не продається в комплекті і тому його потрібно купити окремо в магазині.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для підключення інтернету вам потрібна тільки micro-SIM карта. Оператор не має значення, ви можете використовувати будь-який мобільний оператор. Хоча, для роботи CDMA ви повинні спочатку запрограмувати роутер, а потім підключити інтернет. На зовнішні антени відведено аж 2 роз’єми. Це дасть вам можливість бути онлайн у віддаленій місцевості і завжди мати доступ до інтернету незалежно від місця розташування.

Популярна частота для цього роутера 2,4 ГГц, але якщо немає ніяких перешкод, то він може працювати на частоті 5 ГГц. Це все відбувається через дводіапазонний модуль WiFi. Однак, рекомендується тримати пристрій у зоні видимості, якщо ви хочете використовувати частоту 5 ГГц.

Універсальний 3G роутер Novatel MiFi 6620L

Також, вас зацікавить переносний Wi-Fi роутер від Novatel. Він має окремий USB порт, для якого не потрібні додаткові перехідники, щоб зарядити ваш гаджет. Акумулятор роутера – 4000мАч.

Мобильный 3G WiFi роутер Novatel MiFi 6620L

Роутер дуже зручний, так як у нього є:
1. Підключення зовнішньої антени;
2. Просте меню;
3. Сенсорні кнопки;
4. Кольоровий екран

Дальність сигналу становить близько 30 метрів, але можливість підключення одночасно доступна не більше ніж для 5 пристроїв. Для клієнтів Інтертелеком інтернет він теж доступний.

Мультистандартний 3G роутер з сенсорним екраном NetGaer AC771S

Напевно, кожна людина оцінить управління налаштування роутера за допомогою сенсорного екрану. Це легко, зручно і дуже економить час. Працюватиме роутер з сім картою будь-якого українського оператора, без жодних обмежень. Тому, наприклад, якщо ви користуєтеся мобільним оператором Київстар, то підключити інтернет Київстар ви зможете без будь-яких проблем. Основна перевага цього роутера полягає в тому, що, для того щоб поміняти сім карту, вам не потрібно відключати пристрій. Слот знаходиться не під акумулятором, а на нижній панелі. Тому це дуже зручно і не принесе якихось незручностей у роботі інтернету.

Мобильный 3G WiFi роутер NetGear AC771S

Роутер має обмеження за кількістю пристроїв, які можуть підключатися до нього одночасно. Їх може бути не більше 10. Тільки 2 з них можуть бути гостьовими. Так само, якщо на планшеті або телефоні немає геолокації, можна використовувати GPS, який вбудований в маршрутизатор.

R216 – мобільний 3G/4G роутер від Huawei

Huawei роутер досить популярний, хоча у нього і немає дисплею. Цей переносний вай фай роутер дуже компактний і його вага становить всього 95 г. Він може працювати в автономному режимі до 5 годин і ви завжди можете взяти його з собою в поїздку.

Кольорова світлова індикація показує рівень заряду батареї і також чи є мережа покриття. Керувати налаштуваннями девайса можна через стандартний веб-інтерфейс Huawei. Інструкції досить легкі і не потребують спеціальних навичок.

Мобильный 3G/4G WiFi роутер Huawei R216

А також передбачено 2 роз’єми під зовнішню антену з підтримкою MIMO.

3G/4G роутер-флешка Huawei E8372

Основні переваги USB-роутера від Huawei це те, що він займає дуже мало місця і має максимум функціоналу. Цей роутер може роздавати інтернет через Wi-FI, а також працювати як мережева карта. На жаль, використовувати роутер без комп’ютера неможливо через відсутність акумулятора.

Можливо використовувати 1 мережу для 15 різних пристроїв. З цим роутером доступні всі картки мобільних операторів. Якщо у вас Vodafone інтернет, то ви можете сміливо його використовувати.
Керувати налаштуваннями можна тільки через веб – інтерфейс, а по світловій індикації можна визначити чи є покриття. Роутер можна налаштувати на 2 мережі і переключатися між ними коли виникне така потреба.

У роутера є 2 роз’єми під виносні антени. А також, в роутер була додана microSD місткістю до 32 Гб. Тут є навіть два роз’єми під виносні антени. https://3g-digger.com/image/catalog/3g-wifi-routery/huawei/huawei-e8372/dlja-obzora/huawe-e8372-111-logotip-obzor.png

Виробники мережевої продукції обіцяють надати своїм клієнтам чергові новинки, завдяки яким користування інтернетом буде ще комфортнішим і легшим. І ви зможете їх побачити на інтернет-сторінках магазину 3g-digger.com!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.