40-поверхова реклама Huawei P30 Pro, або що таке грамотний маркетинг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанії Huawei і Samsung з моменту презентації своїх нових флагманських смартфонів постійно намагаються довести всьому світові, що саме їх пристрій є кращим на поточний момент.

У боротьбі за увагу користувачів використовуються різні способи. Так, наприклад, у Брісбені над торговою точкою Samsung розмістили великий плакат Huawei P30 і Huawei P30 Pro, який приковує увагу набагато сильніше, ніж логотип Samsung і демонстраційна зона Galaxy S10.

Звичайно ж, це не єдиний доказ того, наскільки сильно Huawei і Samsung намагаються насолити один одному. Поки відносно невеликі бренди, на зразок Redmi і Realme конкурують за допомогою повідомлень і банерів в соціальних мережах, справжні гіганти, на зразок Huawei і Samsung, грають по-дорослому.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фотографія вище показує, що Samsung розмістила масштабну рекламу лінійки Samsung Galaxy S10 на зовнішній стіні торгового центру. Однак Huawei переплюнула її, помістивши гігантське зображення Huawei P30 Pro висотою близько 40 поверхів на фасаді новенького хмарочоса.

Варто визнати, що маркетологи Huawei не дарма їдять свій хліб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.