Samsung готує власну криптовалюту – Samsung Coin

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як пише корейське джерело, компанія Samsung працює над власним блокчейном, який проводить реальні операції з криптовалютою (mainnet). Як тільки він буде готовий, компанія зможе запустити свою власну криптовалюту – Samsung Coin.

За даними людини, присвяченої в плани корейської компанії, розробка блокчейна довірена підрозділу компанії, що займається бездротовими технологіями. Причому роботи ведуться ще з минулого року. Блокчейн Samsung базується на Etherium, що не дивно – не дарма ж криптогаманець Samsung Galaxy S10 підтримує Ethereum і токени ERC.

Поки блокчейн знаходиться в стадії внутрішнього експериментального тестування і цілі його до кінця не ясні. Інсайдер вважає, що в першу чергу технологія буде реалізована в сегменті B2B, а вже публічною стане в майбутньому. Якщо буде прийнято рішення про випуск кріптовалюти Samsung Coin, то вона могла б торгуватися на біржі Codex усіма бажаючими. Але поки про це говорити передчасно. Як говорить сам інсайдер, «ми очікуємо випуск Samsung Coin на ринок, але напрям ще не визначений». Судячи з цих слів, в поточному році криптовалюта Samsung навряд чи з’явиться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.