Qualcomm готова продавати Apple модеми 5G, а Apple готова їх купувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанії Apple і Qualcomm зараз знаходяться далеко не в дружніх стосунках. 16 квітня має нарешті відбутися засідання суду, яке все одно не поставить крапки в суперечці.

Проте джерела стверджують, що Apple і Qualcomm можуть вже найближчим часом налагодити свої відносини. Причина полягає в модемах 5G. Згідно з витоками і чуткам, Intel не зможе почати поставляти купертинскому гігантові такі модеми раніше 2020 року. Samsung вже відмовилася ділитися своїми модемами, А Huawei хоч і заочно згодна, але навряд чи це дозволять при нинішні владі США.

Таким чином, Apple доведеться або чекати Intel, або йти на мир із Qualcomm. Причому для цього необов’язково відмовлятися від судових позовів, як показав досвід конфлікту Apple і Samsung, який тривав багато років, незважаючи на те, що компанії продовжували тісно співпрацювати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляється, Qualcomm готова постачати Apple модеми, а Apple, в свою чергу, нібито готова їх купувати, але «за розумні гроші». Звичайно, розуміння розумних грошей у Apple і Qualcomm в цьому питанні може кардинально відрізнятися, особливо, враховуючи, що Apple просто більше не було до кого звертатися, і Qualcomm це прекрасно знає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.