Представлена кредитна карта Apple Card

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На прес-конференції компанії Apple купертіновці представили несподіваний продукт, чутки про який просочилися перед самим початком заходу. Йдеться про кредитну картку Apple Card.

Для чого потрібна Apple Card? Компанія Apple заявила, що вона дозволить зробити використання кредитної картки ще більш простим і ефективним. Основний акцент зроблений на зниженні процентних ставок і збільшенні винагород за використання Apple Card. Apple пропонує кэшбэк 1% при використанні фізичної карти, 2% при використанні Apple Pay і 3% при використанні сервісу у фірмових магазинах компанії.

Користувачі зможуть зареєструватися прямо з телефону в додатку Apple Wallet і отримати цифрову карту, яку вони зможуть використовувати у всіх місцях, де підтримується платіжна система Apple Pay. Клієнти також зможуть відстежувати покупки, перевіряти баланс, а також статус транзакції прямо з програми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При бажанні можна замовити і фізичну карту, на якій при цьому не буде номеру, CVV коду, строку дії та іншої звичної інформації.

Партнерами компанії виступили Goldman Sachs і Mastercard. До особливостей Apple Card також відносять відсутність плати за використання і будь-яких кредитних лімітів.

Сервіс буде запущений цього літа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.