Ігровий потоковий сервіс Vectordash заплатить вам за оренду ваших відеокарт

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок кріптовалюти на сьогоднішній день знаходиться в занепаді, якщо порівнювати з його найкращими днями. Через це багато власників ферм розпродають свої відеокарти, причому найчастіше за дуже привабливими цінами.

Однак, схоже, у тих, хто свої карти ще не продав, з’явився новий варіант для заробітку. Компанія Vectordash вирішила по-новому підійти до питання створення потокового ігрового сервісу.

Основною проблемою таких сервісів є досить високі затримки, обумовленим географічним розташуванням серверів. Через це ж у багатьох країнах такі сервіси взагалі найближчим часом не з’являться.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Vectordash пропонує використовувати не поодинокі власні сервери (або орендовані у гігантів ринку), а безліч розкиданих по світу приватних серверів — тих же колишніх ферм для майнінгу.

Vectordash пропонує власникам таких ферм заробити на їх оренду. Компанія готова платити бажаючим від 60 до 105 доларів в місяць (1600 – 2900 грн.), причому деякі джерела стверджують, що це ціна за оренду однієї відеокарти (в залежності від її продуктивності). Для користувачів сервісу ціна місячної підписки складе 28 доларів (760 грн.).

Спочатку сервіс буде запущений в районі Сан-Франциско. Само собою, навіть якщо проект виявиться успішним, пройде чимало часу, перш ніж сервіс Vectordash стане доступний в багатьох країнах.

Що стосується можливостей, компанія обіцяє 60 к/с в 4K при наявності широкого каналу. Список ігор зараз включає кілька найменувань, серед яких є Fortnite, Overwatch, Dota 2 і так далі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.