YouTube Music навчився відтворювати завантажені музичні файли

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google недавно випустила оновлення для музичного додатка YouTube Music, підвищивши його версію до 3.03. Це оновлення принесло з собою довгоочікувану можливість, яка заважала багатьом використовувати YouTube Music активніше.

Йдеться про елементарну можливість відтворення вже завантажених на пристрій аудіофайлів (mp3, m4a та ін.). Нагадаємо, раніше з’явилася інформація про те, що вже в цьому році Google планує зробити YouTube Music стандартним плеєром для програвання мультимедійних файлів, які зберігаються на вашому пристрої, що працює під управлінням операційної системи Android. У підсумку даний сервіс повинен прийти на зміну Google Play Music.

Відтворення локальних файлів здається базовою функціональністю, проте з якихось причин вона з’явилася в YouTube Music тільки зараз.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При виборі завантаженої пісні операційна система пропонує вибрати додаток, в якому буде відтворюватися композиція. Тепер у списку з’явився додаток YouTube Music.

Поки що функціональність знаходиться в базовій стадії, так як навіть при виборі YouTube Music сам додаток не запускається, а пісня не відображається у розділі Now Playing. Але розробники обов’язково поліпшать роботу даної функції, адже компанія покладає на YouTube Music великі надії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.