Нова операційна система Microsoft під назвою Lite OS буде представлена вже навесні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо вірити джерелу, компанія Microsoft зараз активно працює над новою операційною системою. Джерело говорить про агресивний графік.

На даний момент операційна система відома під ім’ям Lite OS, але в підсумку ім’я може бути й іншим. Вперше офіційно розповісти про розробку Microsoft може вже навесні на конференції Build, наміченої на травень, а влітку має початися масштабне тестування, але поки неясно, чи буде воно включати можливість випробувати ОС для звичайних користувачів.

На зображенні ви можете бачити інтерфейс системи, але це не скріншот, а зображення, створене джерелом. Він стверджує, що картинка є точним відображенням актуального дизайну інтерфейсу системи, але до релізу щось може змінитися.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело також повторює те, що говорилося в минулому році: система буде працювати виключно з додатками PWA і UWP, але в кінцевому підсумку Microsoft хоче додати їй підтримку Win32.

Вперше про цю ОС ми дізналися ще в минулому році, коли говорилося, що нова ОС не буде просто спрощеною версією Windows 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.