Microsoft вже почала тестувати велике функціональне оновлення Windows 2020 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Microsoft випустила ранню збірку Windows 10 для учасників програми Windows Insiders в рамках каналу Skip Ahead (Перейти до наступного випуску). Однак на подив тестерів, збірка відноситься не до осіннього оновлення ОС 2019 року під кодовою назвою 19H2, а до весняного апдейту 2020 року — 20H1.

Зараз більша частина команди розробників Windows прикладає свої зусилля до найближчого великого функціонального оновлення Windows 10, відомого під кодовою назвою 19H1 і призначеного для випуску навесні поточного року. Це оновлення включає нову світлу тему, поліпшення в центрі повідомлень і «Пісочниці» (Windows Sandbox), а також безліч інших змін.

Осіннє оновлення 19H2 учасники програми Windows Insiders тестувати ще не почали. Тому особливо дивно бачити початок тестів збірок для оновлення, запланованого тільки на весну 2020 року, навіть в каналі Skip Ahead. Сама Microsoft пояснила свій крок тим, що в Windows 20H1 з’являться нові функції, які вимагають значно довшого часу на доведення до розуму.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.