Adobe може зайнятися розробкою процесорів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На внутрішній конференції Adobe-інновацій технічний директор компанії Абхай Параснис (Abhay Parasnis) звернув увагу своїх колег на необхідність адаптації до реалій сьогоднішнього дня, коли компанії, що розробляють програмне і апаратне забезпечення, вже не покладаються лише на процесори, пропоновані Intel та іншими виробниками. Все більше і більше компаній бачать стратегічне або фінансове перевагу у створенні власних напівпровідникових рішень, зокрема, отримуючи значне підвищення продуктивності за рахунок використання мікросхем, розроблених спеціально для вирішення певних завдань, таких як машинне навчання.

В тій чи іншій мірі ставку на власні розробки роблять Amazon, Apple, Facebook, Google і Samsung. На думку Парасниса, Adobe слід розглянути можливість ліцензування архітектури ARM, оскільки саме вона, а не розробки Intel скоро проникне в усі області життя.

Звичайно, Adobe не обов’язково самостійно створювати мікросхеми, але компанія могла б співпрацювати з ким-небудь з існуючих виробників, щоб повніше використовувати можливості архітектури та впроваджувати в процесори власні ідеї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Параснис закликав підлеглих помножити зусилля в області штучного інтелекту і створити інструменти для нових областей, включаючи голосові інтерфейси, AR і VR.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.