Nintendo може випустити зменшену і більш доступну версію Switch

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька днів тому президент Nintendo Шунтаро Фурукава (Shuntaro Furukawa) заявив, що на даний момент компанія не розглядає варіанти зниження ціни на консоль Switch або випуску нової версії.

Однак деякі джерела вважають інакше. Японський ресурс стверджує, що вже в нинішньому році Nintendo все ж може випустити компактну і доступну версію Switch. Причому нібито нова модель повністю перетвориться на мобільну приставку, тобто, ймовірно, позбудеться док-станції. Це дозволить зробити консоль істотно дешевше. Щодо компактності подробиць немає. Цього можна досягти зменшенням меж і розмірів контролерів, так і установкою меншого екрану, хоча він і зараз у Switch не особливо великий, особливо на тлі продовжують рости смартфонів.

Однак, якщо все буде саме так, то мова, ймовірно, йде не про нову версію Switch, яка замінить поточну приставку, а про нову консоль, яка буде продаватися паралельно з нинішнім пристроєм. І в цьому є сенс, адже не всім потрібна можливість використовувати Switch в якості домашнього пристрою. Швидше за все, нова приставка буде заснована на тій же ОС і отримає ті ж ігри, але це лише припущення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.