Apple за рік вклала $60 млрд в економіку в США

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З моменту обрання президентом США Дональда Трампа (Donald Trump) компанії Apple настійно рекомендують більш активно інвестувати у виробництво на території США, а не думати тільки про отримання вигоди, використовуючи дешеву робочу силу в Китаї та Індії.

Згідно з останніми офіційними даними, за 2018 році компанія Apple витратила більше 60 млрд доларів на підтримку понад 9000 американських компаній або близько 450 тис. робочих місць.

У порівнянні з 2017 роком інвестиції Apple в американську економіку збільшилися на 10%. Зокрема, минулого року Apple замовила у Finisar комплектуючі для системи Face ID на суму 390 млн доларів. Також компанія зміцнила відносини з компанією Corning, яка поставляє захисне скло Gorilla Glass для iPhone і iPad.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple додала, що за останні вісім років кількість робочих місць, що фінансуються компанією в США, зросла більш ніж втричі, причому мова йде про всіх 50 штатах. При цьому 80 тис. осіб є співробітниками Apple і ще більше 1,5 млн осіб працюють в компаніях, з якими у Apple партнерські відносини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.