Samsung перейде з пластику на цукровий очерет

Компанія Samsung Electronics оголосила, що в 2019 році почне переходити з пластику для упаковки на папір та інші екологічні матеріали.

З першої половини року в упаковці пристроїв і аксесуарів Samsung, від смартфонів і планшетів до побутових приладів, почнуть використовуватися такі матеріали, як папір, перероблений пластик і різний біопластик, тобто пластмаси, отримані з відновлюваних джерел біомаси.

Для розробки нової упаковки була сформована спеціальна команда. Вона займається як дизайном і розробкою, так і маркетингом і контролем якості.

В упаковці смартфонів, планшетів і носяться пристроїв Samsung замінить пластик формованої целюлозою для лотків в коробці. Також буде змінений дизайн зарядних пристроїв, замість блискучих глянцевих поверхонь з’являться матові, а захисні пластикові плівки підуть в минуле.

В упаковці домашніх приладів, включаючи телевізори і холодильники, пластик буде замінений на перероблені матеріали і біопластики, отримані з крохмалю, цукрової тростини і тому подібного.

Що стосується паперу, то Samsung має намір використовувати в упаковці і посібниках тільки волоконні матеріали, сертифіковані міжнародними екологічними організаціями з 2020 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.