Google Assistant отримав масу нових можливостей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google оголосила про розширення функціонального списку можливостей персонального помічника Google Assistant.

Наприклад, тепер користувачі додатка Google Maps на Android і iOS можуть використовувати Google Assistant, щоб відповідати голосом на текстові повідомлення, запускати музику і подкасти, спілкуватися з друзями, поки додаток Google Maps веде їх до пункту призначення.

В ході поїздки також можна шукати нові пункти призначення і додавати зупинки. Інтеграція з Google Maps дозволить водіям постійно тримати руки на кермі, не відволікаючись на телефон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На Android-смартфонах підтримка Google Assistant буде додана в стандартний додаток для SMS, а також WhatsApp Messenger, Hangouts, Viber, Telegram, Android Messages та інші.

Щоб відкрити Google Maps в процесі їзди, досить сказати OK Google, take me home. Також можна швидко перевірити час вильоту, сказавши OK Google, check-in on my flight. Поки що функція буде працювати тільки в США. Google Assistant надішле повідомлення про те, коли можна проходити на реєстрацію.

Підтримку Google Assistant додали в такі системи замовлення готелів, як Choice Hotels, AccorHotels, InterContinental Hotels Group, Priceline, Expedia, Mirai і Travelclick, а також такі програми, як Google Keep, Any.do, Bring! і Todoist.

Крім того, Google додає зручну функцію запуску Google Assistant на заблокованому екрані, яка є поки тільки на смартфонах Pixel. Скоро власники інших смартфонів Android зможуть запускати помічник командою ОК Google.

Розумні колонки Google Home отримають новий режим перекладу Interpreter, який буде відображати на екрані переклад в реальному часі і вимовляти його на вибраній мові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.