У мережу потрапили подробиці про Fuchsia OS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувачі, які займаються розпакуванням і вивченням різних програмних файлів для отримання прихованої розробниками інформації, злили в мережу нові дані про Fuchsia OS. Нагадаємо, що дана операційна система розробляється компанією Google. Саме вона повинна прийти на зміну всім відомої прошивки Android.

Примітно, що навколо нової ОС, яку американський гігант розробляє на своєму ядрі Ziricon, ходило дуже багато чуток, але конкретної інформації практично не було. Як повідомляє Gizchina, операційна система буде функціонувати не тільки на планшетах і смартфонах, а й ноутбуках, а також інших пристроях.

Відомо, що від Андроїд дана ОС буде відрізнятися підвищеною безпекою. Крім того, під Fuchsia будуть з легкістю адаптуватися практично всі екрани. Також в операційній системі буде значно перероблено голосове управління. Цікаво те, що на дану ОС користувачі зможуть встановити майже всі програми, які були випущені під Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Корпорація Google не приховує, що дійсно працює над новою операційною системою, проте намагається не розкривати подробиці. Остання порція даних з’явилася в мережі в кінці минулого року, і ось новий інсайд. Відзначається, що американська компанія має намір повністю відмовитися від операційних систем Chrome і Android на користь своєї нової розробки. При цьому перехід повинен відбутися приблизно за п’ять років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.