Через торговельну війну з США на CES вирушило набагато менше китайських компаній

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З’явилася інформація про те, скільки компаній візьмуть участь у виставці Consumer Electronic Show 2019, яка сьогодні відкриває свої двері в Лас-Вегасі.

Всього заявки на участь у виставці станом на 4 січня цього року подали понад 4000 компаній. З них виявилася 1751 компанія з США і 1211 китайських компаній. Організатори виставки підтверджують, що порівняно з минулим роком, коли на Consumer Electronic Show 2018 приїхали представники 1551 китайської компанії, кількість учасників з Китаю знизилася приблизно на 20%.

Очевидно, що причина полягає в торговельній війні, яка йде між США і Китаєм. Це шкодить індустрії в цілому, а також самим різним компаніям. Так, наприклад, сьогодні ми повідомляли про те, що вперше за два роки компанія Samsung має оголосити про зниження прибутку. Аналітики підтверджують, що через натягнуті стосунки багато китайських компаній змінюють стратегію і не хочуть витрачати кошти на участь в CES, яке не є дешевим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При цьому організатори виставки додали, що сумарна площа, яку в цьому році займуть китайські компанії, виявиться приблизно такою ж, якою вона була в минулому році. Тобто збільшилася кількість квадратних метрів на кожного учасника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.