HTC йде на дно, але виплачує все більше бонусів співробітникам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дивна ситуація відбувається в компанії, яка протягом довгих місяців звітує про погіршення продажів і прибутку. Квартал за кварталом, з року в рік ми чуємо, як справи у компанії йдуть з рук геть погано, але її представники продовжують усміхатися і заявляти, що насправді все не так погано.

Після цієї новини стає зрозуміло, чому співробітники HTC досі не втекли з тонучого корабля в пошуках більш перспективного місця роботи. Нещодавно стало відомо, що виручка компанії за підсумками 2018 року впала на 66%, причому дохід знижується вже сьомий рік поспіль.

Незважаючи на це HTC повідомила про істотне збільшення обсягу бонусів, які отримали співробітники за підсумками року. Обсяг бонусів за рік склав близько 400 тис. доларів, що на 130 тис. доларів більше, ніж було в 2017 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Керівник HTC Шер Вонг (Cher Wang) заявила, що незважаючи на всі складнощі, з якими стикається компанія, ситуація обов’язково зміниться. HTC вже заявила про свої наміри випустити кілька нових моделей смартфонів у цьому році, причому тепер компанія буде випускати тільки флагманські смартфони і моделі середнього цінового сегмента з привабливою начинкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.