Виставка Photokina у 2019 році проводитися не буде

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У 2017 році організатори Photokina оголосили, що найбільша у світі виставка фототехніки, яка вперше відбулася в 1950 році і вже досить давно проходить раз на два роки у Кельні, трансформується в щорічну, і буде проходити не восени, як раніше, а в травні. Природно, очікувалося, що наступна виставка Photokina відбудеться в травні 2019 року, але плани змінилися.

За повідомленням «концептуального спонсора виставки» Німецької асоціації фотоіндустрії (PIV) і виставкового центру Koelnmesse, захід Photokina 2019 відкладений на рік, тобто наступна виставка пройде з 27 по 30 травня 2020 року.

В опублікованому з цього приводу прес-релізі сказано, що «рішення відкласти початок оголошеного річного циклу на один рік покликане надати всім учасникам можливість продовжити розробку нової концепції для Photokina і задіяти нові цільові групи серед учасників та відвідувачів, щоб підвищити статус виставки як глобальної галузевої платформи».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Насправді, малоймовірно, щоб всього за сім місяців після вересневої виставки цього року учасники виставки змогли б підготувати достатню кількість новинок, так що перенесення повинно сприяти підтримці планки Photokina на високому рівні. Крім того, слід врахувати, що в березні проходить інша велика фотовиставка — CP+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.