LG у наступному році віддасть пріоритет роботам і самокерованому транспорту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія LG Electronics оголосила про ключові зміни в організації, розраховуючи «посилити свої сильні сторони і більш активно вирішувати поставлені перед нею завдання». Крім змін у керівництві, LG зосереджується на структурних змінах, які повинні позитивно вплинути на повсякденні обов’язки генерального директора та інших ключових керівників».

Брайан Квон (Brian Kwon), в даний час є президентом Home Entertainment Company, візьме на себе керівництво Mobile Communications Company. Як стверджується, він зіграв вирішальну роль у перетворенні телевізійного, аудіо та комп’ютерного бізнесу LG і вивів компанію в лідери цих напрямків. Очікується, що його знання і досвід на світовому ринку допоможуть зіграти важливу роль у підйомі мобільного напряму. Нинішній президент Mobile Communications Company Хванг Джон-Хван (Hwang Jeong-Нwan), який був призначений на цю посаду рік тому, повністю зосередиться на своїй іншій ролі – в якості глави відділу розвитку бізнесу LG Convergence.

У рамках нової структури генеральний директор LG Electronics Джо Сонг-Джин (Jo Seong-Jin) буде більше орієнтуватися на стратегію і довгострокове планування, делегувавши більше своїх повсякденних обов’язків президенту та фінансовому директору Девіду Юнгом (David Jung). Юнг візьме на себе операційну підтримку діяльності LG, включаючи контроль допоміжних процесів на всіх корейських об’єктах, а також такі функції, як корпоративна безпека і зв’язок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Vehicle Components Company буде називатися Vehicle Component Solutions (VS) Company, а Business-to-Business Company перетвориться в Business Solutions (BS) Company. Виконавчий віце-президент Кім Цзінь-юн (Kim Jin-Yong), який зараз очолює Vehicle Components Company, стане президентом Vehicle Component Solutions.

Всі зміни вступлять в силу 1 грудня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.