Нові процесори від Intel матимуть п’ять ядер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в квітні поточного року стало відомо про те, що Intel працює над технологією, яка дозволить їй поєднувати в одному процесорі різні ядра. Можливо, нові процессори складатимуться з двох видів процесорних ядер.

Тоді говорилося, що в майбутньому компанія може випустити CPU під кодовою назвою Lakefield, які будуть включати енергоефективні «атомні» процесорні ядра Tremont і продуктивні ядра Ice Lake.

Ядра Tremont повинні прийти на зміну процесорам покоління Gemini Lake. Якщо судити по недавній дорожній карті, це можуть бути CPU покоління Jasper Lake, які вийдуть на початку 2020 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи так це буде, нам ще належить дізнатися, але сьогодні в мережі з’явилася нова інформація про процесори Lakefield (на фото не він). Якщо вірити джерелу, ці CPU будуть містити п’ять ядер з частотою до 2 ГГц.

Судячи по частоті, це будуть мобільні рішення. Що ж стосується п’яти ядер, досить ймовірно, що така кількість якраз обумовлено різнорідною конфігурацією CPU. Приміром, новинки можуть отримати чотири високопродуктивних ядра і одне енергоефективне для простих завдань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.