Мобільні Рекламні Мережі: що, де, коли – думка Рафала Шиманського

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пересічний користувач витрачає принаймні 5 годин на день перед екраном смартфона і розблоковує його щонайменше від 80 до 110 разів. Мобільна реклама іноді недооцінюється, незважаючи на те, що вона генерує чудові результати.

Згідно з Statista, в 2018 році через мобільні телефони було сформовано 52,2% всього інтернет-трафіку. Щоденно люди використовують мобільні пристрої для пошуку продуктів, послуг та будь-якої необхідної інформації. В результаті, компанії отримують ще один рекламний канал, через який вони можуть досягти представників своєї цільової аудиторії. Власне, для цих цілей були створені мобільні рекламні мережі.

Що таке мобільна рекламна мережа?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рекламна мережа – це онлайн-платформа, яка об’єднує рекламодавців, видавців, бренди та потенційних клієнтів, щоб перші з них могли охопити цільову аудиторію в межах однієї мережі. Такі мережі вже давно були присутні на ринку і з часом вони еволюціонували у повноцінну екосистему, яка не тільки дає компаніям можливість правильно налаштовувати свою рекламу, але й надає звичайним користувачам корисні оголошення.

Де її використовувати?

На будь-якому мобільному пристрої: смартфон, планшет і т.д. Ми перетворюємо рекламні мережі на мобільні додатки, які можуть бути використані будь-яким мобільним користувачем.

Зі зростанням попиту на цей вид реклами зростає кількість програм. Сьогодні на ринку існує багато яскравих прикладів, які насправді дають компанії CTR від 7 до 8%, що є досить високим показником порівняно з традиційними банерними оголошеннями (0,1 – 1%). Такі мережі, як PopSlide, EasyVisual або CashTree вже представили свої продукти глобальній аудиторії та збирають мільйони людей в рамках однієї системи.

Коли її використовувати?

Кожний раз, коли користувачі розблоковують свої пристрої. Оголошення буде показано потенційному клієнту і дасть змогу перейти на веб-сайт бренда безпосередньо з вашого смартфона.

Ми попросили засновника рекламної мережі EasyVisual Рафала Шиманського поділитися своєю думкою щодо майбутнього рекламних мереж:

«Рекламні мережі зараз змінюють спосіб, у який ми сприймаємо рекламу. Люди проводять все більше і більше часу онлайн, а це означає, що, ймовірніше, досягти потенційного клієнта через смартфон або планшет, який користувачі розблоковують від 80 до 110 разів на день, а не через банери на вулиці. Такі мережі надають компаніям можливість таргетувати свою рекламу відповідно до особистих характеристик користувачів, що призводить до реальних переглядів, доречних оголошень і дозволяє брендам охопити лише потенційних клієнтів. 

У EasyVisual ми створили додаток, який генерує мобільний трафік на кількох ринках, таких як США, Росія, Україна, Південна Корея, Польща, Німеччина та ін., і забезпечує статистику переглядів та коефіцієнт конверсії оголошень. Така мережа буде корисною для різних галузей ринку, а також буде слугувати  джерелом трафіку для мобільних додатків та послуг».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.