Ремонт мобільних телефонів в сервісному центрі ReStore

В даний час залишившись без зв’язку людина відчуває себе не комфортно. Можливо це вже увійшло в звичку завжди тримати мобільний телефон при собі, тому його поломка для багатьох є справжньою трагедією. Добре коли під рукою є старий телефон, в який тимчасово можна встановити sim-карту. Але якщо такої альтернативи немає, свій смартфон необхідно терміново реабілітувати.

Де відремонтувати телефон

Якщо у вас дорогий брендовий гаджет, то рекомендується звертатися в сертифікований сервісний центр, наприкла ми рекомендуємо сервісний центр ReStore. Зокрема, ремонт Apple роблять тільки в таких центрах.

Це обумовлено тим, що на такі гаджети пропонуються тільки оригінальні комплектуючі, замовленням яких займаються сертифіковані майстерні. Якщо бренд недорогий, то ремонт мобільного телефону можна виконати в будь-якому найближчому сервісі. Для цього не потрібно попереднього запису та тривалого очікування. Діагностика телефону виконується в той же день, а деякі майстри роблять це прямо в присутності клієнта. Сам ремонт виконується в термін від одного до декількох днів. Виняток тільки в тому випадку, коли необхідно замовити доставку від виробника відсутньої деталі. Але в більшості випадків мобільні сервіси мають необхідні комплектуючі, а тому ремонт рідко затягується на тривалий термін. Також у сервісному центрі ReStore виконують термiновий ремонт ноутбукiв і не тільки.

Перелік виконуваних робіт

Як правило, мобільні телефони в більшості випадків виходять з ладу з вини власника який недбало користується своїм гаджетом. Тому звернення до ремонтний сервіс з проханням замінити розбитий екран вважається звичайною справою. Ще одна причина виходу з ладу телефону полягає в попаданні його в воду і знову через недбалість власника. В цьому випадку дисплей залишається цілим, але основна плата і допоміжні пристрої всередині гаджета найчастіше виходять з ладу.

Через природного зносу ремонту або заміни можуть вимагати такі елементи:

  • гніздо для зарядного пристрою. Згодом контактна група зношується і при підключенні зарядного пристрою ланцюг не замикається;
  • порт usb зношується аналогічно гнізда для зарядки телефону;
  • гніздо для навушників виходить з ладу рідко і відновити його або замінити справа кількох хвилин;
  • функціональні кнопки на бічних панелях. Призначені для замикання ланцюга, з метою подачі телефону команд. Якщо кнопка не працює, то і ланцюг не замикається;
  • тачскрін ремонту не підлягає, а тому просто змінюється;
  • акумулятор (в моделях мають незнімну батарею). Процес розбирання такого телефону вимагає втручання фахівця;
  • захисна плівка або екран. Згодом плівка відшаровується, а екран руйнується навіть від незначних механічних ударів;
  • корпус на якому згодом з’являються потертості або тріщини від зовнішнього впливу;
    динаміки і мікрофон. Ці комплектуючі мають обмежений термін служби.

Це далеко не повний перелік ремонтних робіт, які можна замовити в сервісі. Більш детальну інформацію можна отримати звернувшись в майстерню зі зламаним телефоном.

Детальніше на сайті: https://restore.com.ua/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.