Справжня гігабітна швидкість інтернету — суттєва перевага від IT

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Підключення інтернету від компанії «Інформаційні Технології» — це комплекс послуг «під ключ» від професіоналів із 30-річним досвідом. Піклуючись про клієнтів, IT робить усе можливе, щоб ваше перебування онлайн було приємним і безтурботним. Одна з наших переваг — чесна вигода, адже ви отримуєте саме те, що замовили, до того ж без жодних додаткових платежів. Послуги компанії вже доступні на більшій частині території Києва з подальшим розширенням у найближчому майбутньому.

Реклама

Які можливості надає інтернет відIT

Провайдер виконує підключення нових абонентів до мережі за допомогою витої пари (Ethernet-кабель) та по оптоволокну. В разі потреби наші фахівці виконують заведення кабелю у квартиру. Обладнання, необхідне для користування послугою, зокрема медіаконвертер або устаткування для віддаленого живлення, клієнт отримує в оренду безкоштовно чи може в нас придбати.

Переваги інтернету, підключеного через оптоволокно:

  • висока пропускна здатність і швидкість передачі інформації;

  • безпечне з’єднання;

  • низький рівень шумів та перешкод;

  • стійкість до погодних умов, стрибків напруги й перевантажень.

На сьогодні стандарт якості високошвидкісного інтернету для домашнього використання — гігабітний інтернет, який можна замовити на https://www.it-tv.org/ua/gigabitnyiy-internet. Його можливості забезпечують якісно новий рівень користування мережею, адже:

  • 1 Гбіт/с — ідеальна швидкість для миттєвого завантаження і передавання файлів;

  • можна виходити в інтернет з багатьох пристроїв одночасно без падіння швидкості;

  • стабільність з’єднання гарантує комфортне користування будь-якими інтернет-сервісами.

Замовляючи гігабітний інтернет в IT, ви можете бути певні, що отримаєте заявлену швидкість на комфортних умовах, а також регулярні акції, бонуси та приємні сюрпризи.

Як підключити інтернет від IT у квартиру чи будинок

Найпростіший спосіб подати заявку на підключення будь-якої інтернет-послуги — скористатися офіційним сайтом. Якщо ви потребуєте поради чи уточнення інформації, варто звернутися до служби технічної підтримки або завітати до найближчого офісу IT.

На сайті https://www.it-tv.org/ua/ зібрана вся інформація про умови співпраці, актуальні послуги компанії та алгоритм їх підключення. Якщо ваша адреса входить до зони покриття, далі процес доволі простий:

  • ознайомитися з пропозиціями й вибрати тарифний план, який найкраще задовольняє ваші потреби;

  • оформити онлайн-заявку на підключення;

  • дочекатися дзвінка менеджера, щоб уточнити дату візиту майстра.

Фахівці здійснять монтаж обладнання в найкоротші терміни, і ви отримаєте безперебійний інтернет бездоганної якості. До того ж ми завжди вдосконалюємо наші технології, щоб ви могли насолоджуватися найкращими можливостями.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ