Де купити акустичні системи JBL в Україні, та які вони бувають?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якісне звучання вокалу та композицій будь-яких жанрів забезпечить акустична система JBL https://avic.com.ua/kolonki/proizvoditel–jbl. Апаратура цього американського бренду займає лідируючі позиції не одне десятиліття. Вона відома своєю надійністю та високими технічними характеристиками. Акустика JBL – це технології та звучання преміум-класу для концертних залів, персональних аудіосистем та систем фонового звучання. Пристрої не спотворюють звук навіть за високої гучності та витримують найінтенсивніші навантаження.

Хоча в Україні є багато варіантів для покупки звукової апаратури, один з кращих виборів Джібіель пропонує магазин Avic. Тут можна замовити бездротові колонки бренду потужністю від 2 Вт до понад 600 Вт.

Які типи акустичних систем JBL можна купити?

У каталогах фірмової продукції JBL можна підібрати акустику для залу, клубу, відкритого майданчика, а також для домашнього використання. Колонки з різною кількістю смуг (динаміків). Конфігурації обладнання в асортименті Авік різноманітні:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • активні та пасивні акустичні системи;
  • портативні та стаціонарні колонки;
  • саундбари.

Активні системи JBL

Мають вбудовані підсилювачі. Для роботи їх достатньо підключити до мікшерного пульта та програвача. Такі пристрої коштують дешевше, ніж комплект з пасивної колонки з окремим підсилювачем. Деякі моделі також мають додаткові виходи для мікрофонів та роз’єми для з’єднання з іншими акустичними системами. Вони пристосовані для встановлення у закритих приміщеннях. Їх зручність оцінять музиканти, що часто гастролюють.

Активні звукові колонки JBL можуть мати різну кількість смуг:

  • 1-смугові – побутові («комп’ютерні»);
  • 2-смугові – з вбудованими динаміками різної частоти, додатково акустика може комплектуватися низько-, середньо- та високочастотними динаміками;
  • 3 х смугові активні колонки з трьома каналами: низько-, середньо- та високочастотним. Більш професійного рівня.

Пасивна акустична система JBL

Призначена насамперед для стаціонарного монтажу. Вона дозволяє більш тонко налаштовувати звук. Більшість таких систем підходить для використання на відкритих майданчиках.

Портативні системи

Можуть об’єднувати підсилювач, сабвуфер, сателіт та вбудований мікшер. Вони досить компактні та універсальні. При цьому їх вага невелика, тому обладнання можна переносити поодинці.

Апаратура портативного типу від JBL підходить для встановлення:

  • у конференц-залах;
  • в магазинах;
  • на танцмайданчиках;
  • системах домашнього кінотеатру.

Додаткові опції акустики JBL

Акустична система JBL може бути доповнена:

  • MP3-плеєром;
  • Wi-Fi-модулем, що дозволяє налаштовувати апаратуру з будь-якої точки зали;
  • Bluetooth-адаптером для швидкої передачі даних із мобільних пристроїв;
  • дисплеєм, що полегшує керування.

Кожен, хто вирішить купити акустичну систему JBL, зможе переконатися у чистоті та глибині її звучання. Корпус будь-якого виробу елегантний та дуже міцний. А для додаткової зручності транспортування в окремих моделях передбачені ергономічні ручки.

Яку акустику JBL купити?

Якщо вас цікавить звичайна установка акустики, розгляньте прості варіанти серії JRX або EON у пасивній або активній версії. Найкращий варіант, природно, залежатиме від сценарію використання та конфігурації, наприклад, якщо колонки JBL планується підключати до підсилювача, то варто обрати пасивні моделі, а якщо потрібно буде додавати інші джерела, минаючи підсилювач, необхідні активні. Для серйозних професійних високопродуктивних інсталяцій, JBL має неймовірний ряд систем преміум класу, а для концертів – солідний спектр лінійних масивів. Обирайте, що потрібно саме вам.

Де замовити колонки JBL?

В Харкові з доставкою по Україні хороший вибір акустичних систем представлено на сайті Авік. З офіційною гарантією виробника магазин пропонує акустичні системи JBL за ціною від 1182 грн. Звукову апаратуру для використання в домашніх умовах, а також на виробничих та інших типах об’єктів. Магазин Avic працює напряму з постачальниками та виробниками, тому будь-яке обладнання тут зручно купити в роздріб, а також гуртом на вигідних умовах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.