Хакатон Solana Renaissance: Як українці можуть змінити світ за допомогою блокчейну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У період з 4 березня по 8 квітня 2024 року вся Web3-індустрія спостерігає за однією з ключових подій цієї весни — онлайн-хакатоном Solana Renaissance Hackathon. Глобальний захід із призовим фондом понад $4 млн і «вишенькою на торті» у вигляді путівки в унікальний акселератор від Colosseum.

В офіційному Solana-ком’юніті в Україні Kumeka Team заявили про дивовижний шанс завоювати Web3-індустрію. Представники спільноти закликають українські стартапи подавати заявку на реєстрацію та боротися за перемогу в хакатоні. Якщо у вас є питання або ви хочете стати частиною Solana-ком’юніті, то обов’язково завітайте на  дискорд Kumeka Team або переходьте до Telegram-каналу спільноти.

Тріо успіху: Solana, Colosseum, хакатон

Особливістю онлайн-хакатону від платформи Colosseum є інноваційна структура. Вона сприяє створенню насичених інженерних і бізнес-змагань, які мотивують команди до розкриття свого потенціалу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не варто забувати про призи, які на Solana Renaissance Hackathon здатні заохотити до боротьби кожного. Йдеться про безліч нагород у розмірі від $5000 до $50 000, квитків на Solana Breakpoint 2024 і, звісно, можливість стати учасником акселератора від Colosseum.

П’ятнадцять фіналістів хакатону опиняться в «колі обраних». Вони пройдуть багаторівневу програму просування, спрямовану на трансформацію стартапу в компанію-лідера мережі Solana. Крім менторських курсів і навчання, проєкти отримають pre-seed інвестиції в $250 000 і зможуть представити свій бізнес-план венчурним фірмам.

«Без сумнівів, екосистема Solana дуже активно розвивається і потребує проєктів, які зможуть повною мірою реалізувати свій потенціал. Я впевнений, що українські стартапи можуть скласти конкуренцію найбільш відомим блокчейн-проєктам. Питання полягає не в тому “Чи потрібно брати участь?”, а в тому, де найкоротший шлях до реєстрації на хакатон», — прокоментував ситуацію співзасновник Kumeka Team Марк Лецюк.

Для учасників хакатону організатори створили гайд, який дасть їм змогу вибудувати свій шлях до успіху на Solana Renaissance. Представники Colosseum також нагадують, що захід є абсолютно безплатним, а деталі та правила кожен охочий може знайти тут.

Крім онлайн-активностей, захід передбачає створення офлайн-локацій. Команда Kumeka Team є організатором такого простору в місті Київ. Її представники запрошують усіх охочих зануритися у світ Web3 і відчути дух справжнього суперництва у сфері високих технологій.

Знайти офлайн-локацію можна за адресою: м. Київ, вул. Борисоглібська 15 Б, коворкінг BeeWorking. Важливо пам’ятати, що вхід на захід можливий за наявності посвідчення особи. З 11 березня до 8 квітня 2024 року BeeWorking працюватиме 24/7.

немає команди

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.